Afriflora Sher opnieuw aanwezig op de Trade Fair Aalsmeer 2018

Afriflora Sher opnieuw aanwezig op de Trade Fair Aalsmeer 2018

Afriflora Sher is ook dit jaar weer aanwezig op de Trade Fair Aalsmeer 2018! De Trade Fair is een jaarlijks terugkerend internationaal sierteelt evenement met het breedste en diepste assortiment. Dit jaar vindt de Trade Fair plaats op 7, 8 en 9 november.

Als grootste rozenkwekerij ter wereld is Afriflora aanwezig op de Trade Fair Aalsmeer. Het thema van dit jaar is: Connect to Global Growth. Dankzij digitale ontwikkelingen beweegt de handel steeds meer internationaal. Binnen het programma wordt er aandacht besteedt aan nieuwe handelsroutes en aan het overbruggen van verschillen in cultuur tussen nieuwe handelspartners. De internationale sierteelt komt tijdens de Trade Fair bij elkaar om te netwerken, kennis te delen en elkaar te inspireren.

Duurzaamheid als kernwaarde

De Trade Fair zal ook aandacht besteden aan duurzaamheid. Binnen de sierteelt zijn er wereldwijd veel ontwikkelingen op het gebied van duurzaam produceren en handelen. Voor Afriflora Sher is duurzaamheid al sinds de oprichting een van de kernwaardes.

De verhandelde rozen van Afriflora Sher worden geproduceerd op de kwekerij in Ethiopiƫ, hier worden onder natuurlijke omstandigheden vele soorten rozen geteeld. Afriflora Sher probeert op verschillende manieren bij te dragen aan de gezondheid van mens en milieu. Een manier waarop zij dit doen is door gebruik te maken van biologische bestrijding. Afriflora Sher is een voorloper binnen de inzet van biologische bestrijdingsmiddelen in haar sector in Afrika.

Daarnaast wordt bij Afriflora Sher alles gerecycled of hergebruikt. Wanneer Afriflora Sher aan een bepaald product niets meer heeft, wordt er gekeken of het elders in de economie gebruikt kan worden. Afriflora Sher draagt zo bij aan de duurzaamheid in de regio. Meer informatie over de bijdrage die Afriflora Sher levert aan het milieu kunt u hier vinden.

Trade Fair Aalsmeer 2018

Op de Trade Fair kunt u het aanbod van Afriflora Sher bezichtigen. Ook kunt u hier meer informatie krijgen over de duurzame bedrijfsvoering van Afriflora Sher. Binnenkort wordt het programma van de Trade Fair bekend gemaakt via www.tradefairaalsmeer.com.

De Trade Fair vindt plaats op de veilinglocatie Aalsmeer aan de Legmeerdijk. De openingstijden van de Trade Fair zijn: woensdag 7 en donderdag 8 november tussen 09.00 uur en 17.00 uur en vrijdag 9 november tussen 09.00 uur en 15.00 uur.

Wilt u meer informatie over Afriflora of de Trade Fair? Klik hier om contact op te nemen.

 

Terug naar Home