Afriflora Sher aanwezig op de Trade Fair Aalsmeer 2019

Afriflora Sher aanwezig op de Trade Fair Aalsmeer 2019

Afriflora Sher is opnieuw aanwezig tijdens de Trade Fair Aalsmeer 2019, midden op de beursvloer in stand 15.4! De Trade Fair is een jaarlijks terugkerend internationaal sierteelt evenement met het breedste en diepste assortiment. Dit jaar vindt het event plaats op 6, 7 en 8 november.

Afriflora Sher staat als grootste rozenkwekerij ter wereld met een stand op de Trade Fair Aalsmeer. De hele internationale handel komt deze dagen bij elkaar. Zowel kwekers van Royal Floraholland, veredelaars, handelaars, als in beperkte mate leveranciers zijn aanwezig. Dit is hét epicentrum van de sierteeltsector.

DUURZAAMHEID ALS KERNWAARDE

De Trade Fair besteedt aandacht aan de laatste ontwikkelingen in de sierteeltsector. Denk aan productlanceringen, demo’s, duurzame innovaties en dat alles omringd door een palet aan kleuren en geuren. Binnen de sierteelt zijn er wereldwijd veel ontwikkelingen op het gebied van duurzaam produceren en handelen. Voor Afriflora Sher is duurzaamheid al sinds de oprichting een van de kernwaardes.

De verhandelde rozen van Afriflora Sher worden geproduceerd op de kwekerij in Ethiopië, hier worden onder natuurlijke omstandigheden vele soorten rozen geteeld. Afriflora Sher probeert op verschillende manieren bij te dragen aan de gezondheid van mens en milieu. Een manier waarop zij dit doen is door gebruik te maken van biologische bestrijding. Afriflora Sher is een voorloper binnen de inzet van biologische bestrijdingsmiddelen in haar sector in Afrika.

Daarnaast wordt bij Afriflora Sher alles gerecycled of hergebruikt. Wanneer Afriflora Sher aan een bepaald product niets meer heeft, wordt er gekeken of het elders in de economie gebruikt kan worden. Afriflora Sher draagt zo bij aan de duurzaamheid in de regio. Meer informatie over hoe Afriflora Sher een bijdrage levert aan het milieu kunt u hier vinden.

TRADE FAIR AALSMEER 2019

Op de Trade Fair kunt u het huidige aanbod van Afriflora Sher bezichtigen bij stand 15.4. Dit is midden op de beursvloer. Ook kunt u hier meer informatie krijgen over de duurzame bedrijfsvoering van Afriflora Sher.

Afriflora Sher Trade Fair 2018

De Trade Fair vindt plaats op de veilinglocatie Aalsmeer aan de Legmeerdijk. De openingstijden van de Trade Fair zijn: woensdag 6 en donderdag 7 november tussen 09.00 uur en 17.00 uur en vrijdag 8 november tussen 09.00 uur en 15.00 uur.

Wilt u meer informatie over Afriflora of de Trade Fair?

Klik hier om contact op te nemen.

 

Terug naar Home