Afriflora Sher aanwezig tijdens Trade Fair Aalsmeer 2017

Afriflora Sher aanwezig tijdens Trade Fair Aalsmeer 2017

U kunt 8,9 en 10 november in uw agenda zetten, want Afriflora Sher staat volgende week op de Trade Fair 2017 in Aalsmeer. Tijdens deze beurs komt de internationale sierteelt samen om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen.

De schone rozen van Afriflora Sher

Afriflora Sher heeft de afgelopen jaren in Ethiopië een rozenkwekerij opgebouwd waarin zij streeft naar een goed functionerend, evenwichtig ecosysteem. Door o.a. zoveel mogelijk gebruik te maken van biologische bestrijding, draagt Afriflora Sher bij aan de gezondheid van mens en milieu. Inmiddels is 90% van de totale bestrijding op de rozen niet chemisch, maar biologisch.

Omdat zij haar rozen zo schoon mogelijk wil kweken, legt Afriflora Sher zichzelf hoge normen op. Zij laat zich ook regelmatig controleren door onafhankelijke organisaties, waardoor Afriflora Sher in het bezit is van diverse certificaten.

De manier van kweken past bij de complete bedrijfsvoering van de rozenkwekerij. Op de nieuwe website van Afriflora Sher vindt u meer informatie over haar bijdrage aan een schoon milieu, de partners waarmee zij hiervoor samenwerkt en de complete bedrijfsvoering.

Trade Fair

Afriflora Sher aanwezig tijdens Trade Fair Aalsmeer: 8, 9 en 10 november kunt u op de Trade Fair het aanbod van Afriflora Sher bezichtigen en kunt u persoonlijk meer informatie over de bedrijfsvoering krijgen.

Afriflora Sher aanwezig tijdens Trade Fair Aalsmeer 2017

U vindt Afriflora Sher bij stand 14.4. Zien wij u volgende week?

De openingstijden van de Trade Fair:

Woensdag & donderdag: 09.00 uur tot 17.00 uur.

Vrijdag: 9.00 uur tot 15.00 uur.

Terug naar Home