Afriflora steunt Women Empowerment

Afriflora steunt Women Empowerment

Vrouwen vormen de ruggengraat van de economie wordt vaak gezegd. Zeker in Ethiopië. Dat is de reden dat wij ons de trotse sponsor mogen noemen van / en onze bijdragen hebben geleverd aan enkele bijeenkomsten over Women Empowerment. In Adama ging het om een bijeenkomst van 500 vrouwelijke ambtenaren voor de East Showa Zone. Yezina Ayalew, PR-medewerker bij Sher Ethiopia sprak over het belang van de Women School of Leadership en de aandacht voor reproductieve gezondheid en gezinsplanning. Tijdens een bijeenkomst in Ziway sprak Ann Siminta, Compliance Manager bij Sher Ethiopia tijdens de viering van Internationale Vrouwendag, georganiseerd door Fairtrade.

Nog deze maand starten we een programma over Women empowerment gericht op 1500 vrouwelijke werknemers op onze farms. Sher Ethiopia zal met de verschillende belanghebbenden blijven werken aan empowerment van vrouwen en genderinclusiviteit. Ook is er volop aandacht voor de zorg voor werknemers met een handicap. Aan al onze fantastische vrouwen: hartelijk dank!

Women Empowerment presentatieWomen Empowerment spreker. Women Empowerment bijeenkomstWomen Empowerment podiumWomen Empowerment groepsfoto

Terug naar Home