Bedankt voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Tradefair 2022

Bedankt voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Tradefair 2022

Namens Afriflora Sher bedanken wij u hartelijk voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Tradefair in Aalsmeer afgelopen week. Met veel interessante gesprekken, een volle stand en een goede sfeer was het een zeer geslaagde beurs!

Tijdens de Tradefair hebben we u onder andere bijgepraat over de laatste ontwikkelingen binnen onze organisatie op het gebied van kwaliteit, logistiek, duurzaamheid en CSR. We hopen dat u een goede indruk heeft gekregen van onze organisatie. Bent u niet in de gelegenheid geweest om onze stand te bezoeken, maar bent u wel nieuwsgierig naar ons? Neem dan gerust contact met ons op via info@afriflora.nl of bezoek onze websites www.sherethiopia.com of www.afriflora.nl.

tradefair 2022, Bedankt voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Tradefair 2022 tradefair 2022, Bedankt voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Tradefair 2022 tradefair 2022, Bedankt voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Tradefair 2022 tradefair 2022, Bedankt voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Tradefair 2022

Terug naar Home