Dutch Flower Foundation doneert een analyse apparaat aan het Sher Ethiopia Ziekenhuis

Dutch Flower Foundation doneert een analyse apparaat aan het Sher Ethiopia Ziekenhuis

Een substantiële donatie van DFF heeft ons in staat gesteld een volledig geautomatiseerd BS-200E chemie-analyseapparaat aan te schaffen. Dit apparaat is een echte aanwinst voor ons ziekenhuis omdat het werkt met een open systeem dat meerdere reagentia aan kan. Nu kan het ziekenhuis verschillende soorten reagentia kopen op de lokale markt tegen een eerlijke prijs en goede kwaliteit.

Het apparaat voert diverse taken uit, waaronder orgaanfunctietests, nierfunctietests, leverfunctietests en elektrolyttests. Doordat het volledig geautomatiseerd is, is er minder menselijke tussenkomst nodig. Er kunnen 200 tests per uur worden uitgevoerd.

Laboratoriumhoofd Surafel Kebede benadrukt het belang van het laboratorium waarbij niet alleen gekwalificeerd personeel is vereist om de tests snel uit te voeren, maar ook moderne laboratoriumapparatuur. Hij zegt: “Het laboratorium heeft in de afgelopen twee jaar grote verbeteringen doorgevoerd, waaronder uitbreiding in werkruimte, vervanging van oude apparatuur en het trainen van personeel. Het nieuwe chemie-analyseapparaat helpt ons onze diensten nog verder te verbeteren”. Na installatie en professionele training door de fabrikant van alle laboranten, is het nieuwe apparaat onlangs in gebruik genomen.

Namens alle medewerkers van het Sher-ziekenhuis willen we de Dutch Flower Foundation hartelijk bedanken voor deze royale donatie.

In het Sher-ziekenhuis ontvangen alle Sher-medewerkers (ongeveer 12.500) en Sher-studenten (6.500) gratis medische zorg. Ook leden van de gemeenschap worden tegen een gereduceerd tarief geholpen. Jaarlijks behandelt het ziekenhuis meer dan 100.000 patiënten.

De Dutch Flower Foundation (DFF) zet zich in voor het verbeteren van leefomstandigheden en welzijn van mensen in nood, met name kinderen. Door de activiteiten van DFF geeft DFG invulling aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid.

, Dutch Flower Foundation doneert een analyse apparaat aan het Sher Ethiopia Ziekenhuis , Dutch Flower Foundation doneert een analyse apparaat aan het Sher Ethiopia Ziekenhuis , Dutch Flower Foundation doneert een analyse apparaat aan het Sher Ethiopia Ziekenhuis

Terug naar Home