Dutch Flower Foundation doneert nieuwe autoclaaf aan Sher Hospital

Dutch Flower Foundation doneert nieuwe autoclaaf aan Sher Hospital

Onlangs heeft de Dutch Flower Foundation een nieuwe autoclaafmachine gedoneerd aan het Sher ziekenhuis in Ziway. De machine, ter waarde van bijna 10.000 dollar, wordt gebruikt om operatiematerialen en chirurgische instrumenten te steriliseren. Voor de operatiekamer is de autoclaaf essentieel. Dokter Dems (medisch directeur) legt uit: “In het Sher Hospital vinden minstens twee grote operaties per dag plaats. De nieuwe autoclaaf zal levens helpen redden. Met deze donatie kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening blijven garanderen.”

Wij willen graag van de gelegenheid gebruik maken om Dutch Flower Foundation namens alle medewerkers van het Sher ziekenhuis te bedanken voor deze genereuze donatie.

In het Sher ziekenhuis krijgen alle Sher medewerkers (ca. 12.500) en Sher-studenten (6.500) gratis medische zorg. Mensen uit de gemeenschap worden tegen een laag tarief bediend. Jaarlijks worden ruim 100.000 patiënten behandeld.

Dutch Flower Foundation (DFF) heeft als doel de levensomstandigheden en het welzijn van mensen in nood en in het bijzonder kinderen te verbeteren. Met de activiteiten van DFF geeft DFG invulling aan haar verantwoordelijkheid voor de wereld waarin wij leven.

, Dutch Flower Foundation doneert nieuwe autoclaaf aan Sher Hospital

Terug naar Home