Dutch Flower Foundation doneert opnieuw aan Afriflora Sher ziekenhuis

Dutch Flower Foundation doneert opnieuw aan Afriflora Sher ziekenhuis

Gisteren hebben we, op de Tradefair in Aalsmeer, uit handen van Marcel Zandvliet (voorzitter Dutch Flower Foundation), in aanwezigheid van Hans van Ree (CEO, The Floral Connection) en Stefan Verhoeff (Algemeen directeur, Van Dijk Flora) namens Dutch Flower Foundation een cheque ter waarde van 10.000 euro mogen ontvangen ten gunste van het Sher ziekenhuis in Ziway, Ethiopië. Namens Sher Ethiopia heeft mevr. Lulit Tadele Demissie (Director) de cheque in ontvangst genomen.

Na een eerdere bijdrage van Dutch Flower Foundation van 50.000 USD voor een volledig nieuw röntgenapparaat is nu een aanvulling gedaan in de vorm van een digitale module om röntgenfoto’s te ontwikkelen. De materialen om de röntgenfoto’s te ontwikkelen zijn namelijk niet of nauwelijks meer verkrijgbaar in Ethiopië. Door de investering in de digitale module is handmatig ontwikkelen niet langer nodig en kunnen de artsen sneller en makkelijker hun werk doen en hiermee meer patiënten helpen.

Langs deze weg willen we Dutch Flower Foundation nogmaals hartelijk danken voor hun substantiële bijdragen aan ons ziekenhuis.

dutch flower foundation, Dutch Flower Foundation doneert opnieuw aan Afriflora Sher ziekenhuis
Op de foto (vlnr):
Hans van Ree – CEO The Floral Connection
Mevr. Lulit Tadele Demissie – Director of Sher Ethiopia
Stefan Verhoeff – Algemeen directeur Van Dijk Flora
Cees de Greve – CEO Afriflora
Marcel Zandvliet – voorzitter Dutch Flower Foundation

 

 

 

 

Terug naar Home