Ethiopische delegatie op bezoek in Aalsmeer

Ethiopische delegatie op bezoek in Aalsmeer

Vanmorgen hadden we het voorrecht om een Ethiopische delegatie te ontvangen op kantoor en in de box in Aalsmeer. Dr Sofiya Kassa, State Minister for Agricultural Investment Sector, Mr. Mekonnen Solomon, Director of Horticulture Investment and Nega Mequanint, voorzitter van EHPEA, maakten deel uit van de delegatie naast enkele adviseurs. Cees de Greve, CEO, heette de gasten welkom en legde uit hoe onze rozen, geteeld in Ethiopië, worden vermarkt in heel Europa. Verschillende marktmechanismen die van invloed zijn op het succes en de uitdagingen van de verkoop van Ethiopische rozen, werden besproken.

Aswin Endeman, CSR Manager, lichtte kort enkele projecten toe met grote maatschappelijke waarde voor de gemeenschappen waarin we actief zijn. Ook legde hij uit hoe Afriflora met verschillenden partners kennis en expertise toevoegt aan de tuinbouwsector in Ethiopië.

We bedanken alle delegatieleden voor hun actieve deelname en de interessante discussies. አመሰግናለሁ, galatoomaa

ethiopische delegatie, Ethiopische delegatie op bezoek in Aalsmeer ethiopische delegatie, Ethiopische delegatie op bezoek in Aalsmeer ethiopische delegatie, Ethiopische delegatie op bezoek in Aalsmeer

 

Terug naar Home