Viering einde schooljaar

Viering einde schooljaar

Op 12 en 13 juli hebben we het einde van het schooljaar 21-22 gevierd op onze Sher-scholen. Duizenden leerlingen, ouders en gasten verzamelden zich op de schoolterreinen in Ziway en Adami Tulu.  Tijdens het feest zorgden de studenten voor verschillende acts zoals het zingen van liedjes, het voordragen van gedichten en door te dansen, zowel traditioneel als moderne streetdance. Alle kleuters die komend schooljaar gaan starten op de basisschool zagen er op hun best uit, gekleed in zwarte toga’s met bijpassende hoedjes. Er werden onder meer toespraken gehouden door managers van Sher en vertegenwoordigers van het Onderwijsbureau. De best presterende leerlingen en docenten werden beloond met certificaten en cadeautjes. We kijken terug op twee geslaagde dagen.

Door duizenden kinderen gratis onderwijs van hoge kwaliteit te geven, stellen de Sher-scholen velen in staat om hun dromen na te streven. Voortbouwend op de erfenis van de oprichters van de scholen, de heer Gerrit en mevrouw Nel Barnhoorn, zijn we vastbesloten om nog veel meer kinderen een goede toekomst te bieden.

einde schooljaar, Viering einde schooljaar einde schooljaar, Viering einde schooljaar einde schooljaar, Viering einde schooljaareinde schooljaar, Viering einde schooljaar einde schooljaar, Viering einde schooljaar einde schooljaar, Viering einde schooljaar einde schooljaar, Viering einde schooljaar einde schooljaar, Viering einde schooljaar

Terug naar Home