International Safety Day

International Safety Day

Donderdag 19 mei stond in het teken van International Safety Day. Een gezamenlijk proramma was opgesteld door het Ministerie van Arbeid en Sociale Zaken, het bureau voor Water en Energie en de 5 rozenkwekerijen in Ziway (Sher Ethiopia, Ziway Roses, AQ roses, Herburg Roses en Braam Roses) In de ochtend brachten de ruim 100 deelnemers een bezoek aan 1 van de rozenbedrijven en later volgde een paneldiscussie in het Sher Clubhouse. Het thema ‘Samen werken aan een positieve gezondheids- en veiligheidscultuur’ leverde een levendige discussie op.

De ochtend begon met een tour door de stad en op de Sher compound om medewerkers van de bewust te maken van gezondheids- en veiligheidskwesties. Tijdens de slotceremonie werden diverse prijzen en certificaten uitgereikt. De bijeenkomst werd afgesloten door de ouderlingen en daarna volgde een gezamenlijke lunch.

Onze dank gaat uit naar de leden van de Sher Health & Safety Committee voor hun voortdurende inzet op dit belangrijke onderwerp. Samen werken we aan een veilige werkomgeving.

safety day, International Safety Day safety day, International Safety Day safety day, International Safety Day safety day, International Safety Day safety day, International Safety Day

Terug naar Home