Nieuw anesthesie-apparaat voor Sher Ziekenhuis

Nieuw anesthesie-apparaat voor Sher Ziekenhuis

Om de diensten van het Sher Ziekenhuis in Batu / Ziway te verbeteren, hebben we onlangs geïnvesteerd in een nieuw anesthesie-apparaat. Volgens Worke Aboy, anesthesist, is de machine een echte aanwinst voor het ziekenhuis omdat deze volledig automatisch werkt, zodat de anesthesist tijdens de operaties meerdere taken kan uitvoeren terwijl zij de patiënt observeert.

Een ander voordeel is dat de nieuwe machine een pediatrische toepassing kent. Dr. Dems, medisch directeur, legt uit: ‘Vroeger moesten we kinderen doorverwijzen naar andere ziekenhuizen. Met het gebruik van de nieuwe machine is dit verleden tijd en kunnen we meer patiënten opereren.

Na installatie en een professionele training van alle betrokken medewerkers, werd het nieuwe apparaat in gebruik genomen en zijn al diverse operaties uitgevoerd.

In het Sher ziekenhuis krijgen alle Sher medewerkers (ca. 12.500) en Sher-studenten (6.500) gratis medische zorg terwijl leden van de gemeenschap worden behandeld tegen een laag tarief. Jaarlijks worden meer dan 100.000 patiënten behandeld.

anesthesie-apparaat, Nieuw anesthesie-apparaat voor Sher Ziekenhuis anesthesie-apparaat, Nieuw anesthesie-apparaat voor Sher Ziekenhuis anesthesie-apparaat, Nieuw anesthesie-apparaat voor Sher Ziekenhuis

Terug naar Home