Nieuwe soorten beschikbaar!

Nieuwe soorten beschikbaar!

Met trots kunnen wij mededelen dat wij een aantal prachtige nieuwe soorten aan ons assortiment hebben toegevoegd. We stellen graag vier nieuwe trosrozen aan u voor: Trinity, Eyeliner, Lydia en Sancerre.

Trinity®

De trosroos Trinity® is een prachtige aanvulling in elk boeket of op zichzelf in een vaas. De romige gele kleur voegt een vleugje rustieke charme toe aan elke omgeving. De delicate bloembladen geven een weelderige bloemenpracht. Trosroos Trinity® maakt indruk met haar unieke kleur en elegante uitstraling.

Eyeliner®

Premium sprayrose Eyeliner® is een prachtige en unieke toevoeging aan elk boeket of bloemstuk. De gele en rode bicolor geeft een levendige en opvallende uitstraling die zeker indruk zal maken. Deze trosroos heeft een lang vaasleven, waardoor hij na het snijden dagenlang fris blijft. De glanzende kleur voegt een extra vleugje elegantie toe, waardoor het de perfecte keuze is voor speciale gelegenheden.

Lydia®

De trosroos Lydia® is een delicate en charmante toevoeging aan elk bloemboeket. De zachtroze kleur is helder en fris en brengt een vleugje elegantie voor elk arrangement. De sierlijke bloembladen zijn zorgvuldig gekweekt met het oog op deze bijzondere eigenschappen. Of het nu gaat om een uitzonderlijk bloemstuk of om een subtiel accent, de trosroos Lydia® is er een om indruk mee te maken.

Sancerre®

Trosroos Sancerre® is een prachtige aanvulling op elk bruidsboeket of bloemstuk. De crème-abrikozenkleur is zacht en romantisch, waardoor het de perfecte keuze is voor bruiden die een vleugje elegantie willen toevoegen aan hun grote dag. De trosroos heeft een lang vaasleven, waardoor hij na het snijden dagenlang vers blijft. De delicate kleur en bloembladen maken het een favoriet onder zowel bloemisten als bruiden.

Nieuwe soorten, Nieuwe soorten beschikbaar! Nieuwe soorten, Nieuwe soorten beschikbaar! Nieuwe soorten, Nieuwe soorten beschikbaar! Nieuwe soorten, Nieuwe soorten beschikbaar!

 

Terug naar Home