Ondersteuning voor gehandicapte werknemers

Ondersteuning voor gehandicapte werknemers

Onlangs hebben we brillen, protheses en andere hulpmiddelen uitgedeeld aan gehandicapte medewerkers. Dankzij het Fairtrade Dignified Opportunities Nurtured through Trade & Sustainability-programma (DONUTS).

De doelstellingen van dit 4-jarige programma zijn gendergelijkheid en inclusie en richt zich op jongeren en kwetsbare groepen en in het bijzonder op mensen met een handicap. Daarnaast is het programma gericht op het versterken van de capaciteiten van de Fairtrade Producentenorganisaties (PO’s) en de vakbonden. Het programma wordt gefinancierd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Finland.

Bij Sher Ethiopia is de inclusie van werknemers met een handicap altijd vanzelfsprekend geweest. Daarom zijn we dankbaar dat het DONUTS-programma 108 gehandicapte werknemers met hulpmiddelen heeft ondersteund. In dit project werkten Sher Ethiopia en Fairtrade Africa samen met de specialisten van Gerarbet Rehabilitation Association. Hun vertegenwoordigers voerden de metingen uit en maakten de hulpmiddelen op maat. Onder andere driewielers, krukken, protheses, brillen en hoortoestellen zijn uitgedeeld. We zijn blij om te zien dat deze collega’s nu comfortabeler kunnen leven en werken. Hartelijk dank aan onze gerespecteerde partners!

gehandicapte werknemers, Ondersteuning voor gehandicapte werknemers gehandicapte werknemers, Ondersteuning voor gehandicapte werknemers gehandicapte werknemers, Ondersteuning voor gehandicapte werknemers gehandicapte werknemers, Ondersteuning voor gehandicapte werknemers

Terug naar Home