Vacature: Junior business controller (32-40 uur)

Vacature: Junior business controller (32-40 uur)

Misschien ben jij wel onze nieuwe

Junior business controller! (32-40 uur)

Want je zoekt een topjob bij een uniek bedrijf waar groeien ons dagelijks werk is.

In Aalsmeer werken we met een relatief klein finance-team aan een grote opdracht: we zorgen voor een financieel gezond bedrijf, waar data de basis vormen voor onze besluiten. Dat vraagt een goede administratie en goede informatievoorziening. Jij weet wel wat dat betekent en wil graag een bijdrage daaraan leveren. Je houdt van analyseren en het zoeken naar verbetermogelijkheden in processen, maar schroomt ook niet om je mouwen op te stropen samen met de collega’s van de administratie als er een deadline moet worden gehaald voor de afsluiting. Je hebt een financiële opleiding op tenminste hbo-niveau en misschien ook al wat ervaring, en je bent toe aan een loopbaanstap waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Wat hebben we voor jou in de aanbieding? Een hecht team, flexibele werktijden, regelmatige bedrijfsuitjes, volop mogelijkheden voor groei en opleiding en natuurlijk een goed salaris met de cao Groothandel in bloemen en planten als basis. En niet te vergeten een goed verhaal over hoe jij bijdraagt aan dit prachtige bedrijf waar je echt verschil kunt maken.

Direct reageren? Mail je brief en CV naar Myrna van der Poel, onze HR manager, op mvanderpoel@afriflora.nl. Op dat adres kun je ook terecht als je nog vragen hebt of om een belafspraak te maken.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Terug naar Home