Vacature junior inkoper

Vacature junior inkoper

Bij Afriflora Sher gaat het werk over rozen: we zijn de grootste rozenkweker ter wereld en daar zijn we trots op. Onze kassen staan in Ethiopië. Daar werken we met 13.000 mensen op een oppervlakte van 450 hectare en produceren we gemiddeld zo’n 3 miljoen rozen per dag. Deze gaan via onze vestiging op de bloemenveiling in Aalsmeer naar onze klanten. Maar we doen nog meer in Ethiopië, want wij zijn er van overtuigd dat we alleen succesvol kunnen zijn als we actief en duurzaam bijdragen aan de maatschappij. Daarom zijn we Fair Trade gecertificeerd en werken we zo duurzaam mogelijk met gebruik van IPM, wetlands en biologische gewasbescherming. Ook beschikken we over ons eigen Sher Ziekenhuis en de Sher Scholen waarmee we zorgen voor betaalbare gezondheidszorg en gratis scholing voor onze medewerkers en hun families, maar ook voor de leden van de lokale gemeenschappen. Met verschillende lokale projecten dragen we bij aan een betere levensstandaard, zoals drinkwaterprojecten, herbeplanting van bossen en sociale huisvesting. En weet je wat: we zijn op zoek naar een collega om ons team te versterken.

Misschien ben jij wel onze nieuwe

Junior inkoper! (40 uur)

Want je zoekt een topjob bij een uniek bedrijf waar ‘groeien’ letterlijk en figuurlijk ons dagelijks werk is.

In deze baan word je door de manager inkoop opgeleid tot allround inkoper. Je houdt je bezig met het voorraadbeheer en de inkoop van alle benodigdheden voor de teelt in Ethiopië. Dat gaat van kunstmest tot verpakkingsmateriaal en van elastiekjes tot machineonderdelen. Je werkt nauw samen met de productiedirecteur en de farmmanager. Met hen stem je af wat de voorraadpositie is en welke bestellingen er wanneer gedaan moeten worden. Dat regel je vervolgens met de leveranciers.

Je doet marktonderzoek naar nieuwe producten en leveranciers. Je ondersteunt daarnaast onze Agronomist, die zich bezighoudt met het ontwikkelen en verbeteren van het teeltproces en veel kennis heeft van ontwikkelingen op dat vlak. Samen zoeken jullie naar nieuwe mogelijkheden en verbeteringen.

Verder weet jij precies wat de status is van onze bestellingen. Je hebt regelmatig contact met de import officer in Ethiopië over de voortgang en zorgt ervoor dat de administratieve afhandeling van de ingekochte goederen op tijd en accuraat wordt uitgevoerd.

Kortom: een veelzijdige functie in een dynamisch bedrijf, waarin je veel kunt leren. Als je minimaal een MBO-opleiding niveau 4 hebt afgerond in een commerciële of logistieke richting (en misschien zelfs al wat werkervaring hebt op een inkoopfunctie), het Nederlands én het Engels goed beheerst, handig bent met de computer en zin hebt in een functie waarin je kunt laten zien wat je waard bent en kunt doorgroeien in de toekomst, dan is dit een mooie kans.

Wat hebben we voor jou in de aanbieding? Een hecht team, flexibele werktijden, regelmatige bedrijfsuitjes, volop mogelijkheden voor groei en opleiding en natuurlijk een goed salaris met de cao Groothandel in bloemen en planten als basis. En niet te vergeten een goed verhaal over hoe jij bijdraagt aan dit prachtige bedrijf waar je echt verschil kunt maken.

Direct reageren? Mail je brief en CV naar Myrna van der Poel, onze HR manager, op mvanderpoel@afriflora.nl. Op dat adres kun je ook terecht als je nog vragen hebt of om een belafspraak te maken.

We kijken uit naar je sollicitatie!

 

Terug naar Home