Warm afscheid voor vertrekkend CEO Cees de Greve bij Afriflora/Sher

Warm afscheid voor vertrekkend CEO Cees de Greve bij Afriflora/Sher

Afgelopen week hebben we afscheid genomen van onze zeer gewaardeerde CEO Cees de Greve. Hij heeft uit eigen beweging besloten om per 1 mei 2024 Afriflora Sher te verlaten. Sinds zijn komst bij het bedrijf in 2018 is er onder zijn leiding een zeer succesvolle transitie ingezet. Van een groot en uniek familiebedrijf is Afriflora Sher omgebouwd naar een succesvolle, moderne organisatie waarbij hij het sociale hart heeft weten te behouden. Onder het motto ‘Building a sustainable company for future generations’, draagt Afriflora Sher bij aan de bestaanszekerheid van maar liefst 13.000 werknemers en ruim 6.500 scholieren.

Cees kan terugkijken op een periode waarin hij veel heeft weten te bereiken. Dagelijks vinden 2,5 tot 4 mln rozen hun weg naar consumenten in heel Europa. Cees’ leiderschap kenmerkte zich door betrokkenheid, veelzijdigheid, oog voor kwaliteit en plezier. Zowel in de Nederlandse als in de Ethiopische organisatie zal zijn kennis, kunde en vriendschap worden gemist.

De afgelopen weken is op feestelijke wijze afscheid genomen van Cees in Nederland en Ethiopië. Zo is onder meer in Adami Tulu (Ethiopië) de net geopende Sher basisschool aan hem opgedragen als blijk van grote waardering. Het managementteam zal samen met de medewerkers de door Cees ingezette koers vervolgen en zij bedanken Cees voor zijn enorme inzet en bijdrage aan Afriflora/Sher.

, Warm afscheid voor vertrekkend CEO Cees de Greve bij Afriflora/Sher , Warm afscheid voor vertrekkend CEO Cees de Greve bij Afriflora/Sher

Terug naar Home