Plantas en Rema 1000 sponsoren IT-leslokalen Sher School

Plantas en Rema 1000 sponsoren IT-leslokalen Sher School

Met een genereuze gift van Plantas en Rema 1000 hebben we onze IT-lokalen op de Sher High-school kunnen upgraden. 18 computers konden onlangs worden vervangen. Honderden studenten profiteren hiervan volgens de directeur van Sher High-school, dhr. Abde: ‘Computervaardigheden zijn buitengewoon belangrijk voor onze studenten. Sher-scholen hebben een uitstekende reputatie in Ethiopië. Bijna alle schoolverlaters komen in aanmerking om naar een universiteit te gaan. Nieuwe computers stellen ons in staat om onze reputatie hoog te houden en de digitale wereld open te stellen voor onze leerlingen’.

De Deense groothandel Plantas is al ruim 15 jaar een gewaardeerde klant van Afriflora en levert bloemen en planten aan Rema 1000, een supermarktketen met meer dan 350 winkels in Denemarken.

Op Sher-scholen krijgen 6800 kinderen, variërend van kleuterschool tot middelbare school, gratis onderwijs. Namens de studenten en docenten danken we Plantas en Rema 1000 hartelijk voor hun zeer gewaardeerde bijdrage.

nieuwe_computers_dankzij_Plantas_en_Rema blije_studenten_nieuwe_computers_Plantas_en_Rema computervaardigheid computervaardigheid | nieuwe computers | Plantas en Rema

Terug naar Home